De coaches van Pulsar Partners zijn aangesloten bij Pulsar Coaches. Alle Pulsar Coaches hebben de 3-jarige Pulsar Academie afgerond en zich gespecialiseerd in individuele coaching. Zij scholen zich twee maal per jaar bij om zelf te blijven leren en professioneel up-to-date te blijven. De coaches werken volgens de Pulsar methodiek, wat betekent dat:

  • U als klant diepgaand wordt gebracht tot wat u echt wilt (leerdoel)
  • Er vooraf een doorlooptijd wordt afgesproken (leertraject)
  • De coach en klant zich committeren aan een duurzaam resultaat (leeropbrengst).

Er is altijd een startgesprek. Uit de inhoud zal blijken welke vorm de coaching krijgt. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Eenmalig: De coaching blijft beperkt tot één gesprek. Als u eerder een Pulsar training of coaching hebt gedaan bijvoorbeeld kan één gesprek voldoende zijn om u weer op weg te helpen.
  • Compleet traject: Een traject met een looptijd van 9 maanden met daarin 7 zorgvuldig geplaatste gesprekken.
  • Maatwerktraject: Een op maat gemaakt traject, in overeenstemming met u. Geschikt als follow up van een training of wanneer u kampt met een acute kwestie.

Bij de varianten 2 en 3 geeft de coach u integratieopdrachten, zodat u leert uw kennis toe te passen in uw dagelijkse leven en werken. Het resultaat van elke opdracht is materiaal voor het eerstvolgende gesprek.

Pulsar Partners coacht in de volgende trajecten:

U kunt natuurlijk contact met ons opnemen voor een vrijblijvende kennismaking. Meer informatie over Pulsar Coaching en tarieven vindt u hier.