ondernemerscoachingPersoonlijke begeleiding door een commissaris bij de realisatie van jouw verandering. Je gaat starten of bent gestart met de realisatie van je wens om je werk of ondernemerschap een nieuwe vorm te geven. Gedurende het realisatietraject krijg je de beschikking over een ervaren commissaris die je begeleidt bij de stappen die je gaat zetten, die je bemoedigt, helpt, je scherp houdt, en die een netwerk voor je heeft.Je realisatietraject wordt door jezelf vormgegeven en in een realisatie octaaf gebracht. Jij bepaalt de tijd die je nodig hebt en de doelen die je wil bereiken. Je commissaris, die je zelf kiest, ga je 7 x ontmoeten rondom de overgangen in het realisatie octaaf.
Zowel de zakelijke als de persoonlijke zaken komen tijdens de gesprekken aan de orde en er worden afspraken gemaakt over je activiteiten in de komende periode.

Start van het traject:

De start is het formuleren van de gewenste verandering en het vaststellen van de benodigde tijd. Het traject bevat een management drives test waarin je werkstijl, kwaliteiten en aandachtspunten worden bepaald. Op basis van deze ingredienten stellen we een aantal geschikte commissarissen aan je voor.

Het realisatie traject

Het doel is dat jouw gewenste verandering succesvol wordt gerealiseerd.
De 7 stappen van het octaaf worden als leidraad genomen. Op de overgang naar een volgende toon, fase, in het octaaf heb je een afspraak met je commissaris waarin je ervaringen en je vragen aan bod komen. Jouw vraag staat centraal. De commissaris is een ervaren ondernemer met een groot netwerk die is getraind om de persoonlijke kant van ondernemerschap te begeleiden.

Voorbeelden van projecten die we begeleiden:

– Startende ondernemers
– Financieringsvraagstukken
– Ondernemers die een nieuwe weg willen inslaan
– Ondernemers die willen groeien
– Mensen die een verandering in hun loopbaan willen aanbrengen
– Begeleiding van werkloosheid naar werk.

Begeleiders

Peter van Bommel
Bart van der Meij

Daarnaast beschikt Pulsar Partners over een netwerk van professionals die op een specifieke vraag kunnen worden ingezet.