Je bent een ervaren projectmanager of programmamanager. Je weet je dat de praktijk weerbarstig is en dat de toepassing van Prince 2, IPMA, PMBok of andere methoden geen garantie geven op succes. Zelfkennis, sociale vaardigheden en kennis van de werking van tijd zijn van doorslaggevend belang voor een succesvolle projectmanager.
De training maakt je bewust van jouw persoonlijke leiderschap kwaliteiten en je leert deze gericht in te zetten. Je leer hoe je tijd kan inzetten als een belangrijk instrument.

Doel

De praktijk van een project manager is weerbarstig en je hebt ervaren dat de toepassing van Prince 2, IPMA, PMBok of andere methoden geen garantie geven op succes.  Zelfkennis en sociale vaardigheden zijn van doorslaggevend belang voor een succesvolle projectmanager en programma manager.

De training maakt je bewust van jouw persoonlijke leiderschap kwaliteiten en je leert deze gericht in te zetten.

Onderwerpen:

  • Wat is mijn kracht als project manager
  • Wat maakt een projectmanager tot een leider
  • Hoe manage ik mijn opdrachtgever
  • Wat is mijn doel en hoe realiseer ik het?
  • Hoe stel ik mijn team samen
  • Het nieuwe samenwerken
  • Hoe ga ik om met stagnaties in mijn project?
  • De kracht van beperkte tijd: hoe haal ik mijn deadlines?
  • De werking van tijd als instrument voor realisatie.

 

Onder leiding van ervaren Project Managers maak je kennis met nieuwe inzichten over Project management en het managen van projectenergie. De trainers zijn geïnspireerd door de Pulsar Visie ® waarin de mens als instrument voor verandering centraal wordt gesteld.

Trainers

Bart van der Meij

Daarnaast beschikt Pulsar Partners over een netwerk van professionals die op een specifieke vraag kunnen worden ingezet.