Pulsar Partners is gericht op het arrangeren van participaties in innovatieve duurzame ondernemingen, welke passen binnen de visie van ons bedrijf. Wij zijn onafhankelijk en investeren voor eigen rekening en risico in geld en tijd. Meestal samen met een select aantal geselecteerde mede-investeerders.

Investeren in sociale ondernemers en duurzame innovaties

Pulsar Partners richt zich hierbij vooral op sociale ondernemers en duurzame organisaties die een gezonde focus hebben op sociale en/of duurzame innovaties met een waardevolle impact voor de komende generaties. Ondernemingen in de maakindustrie, de informatietechnologie en sociale ondernemingen hebben hierbij onze primaire aandacht.

Ons team brengt duurzame investeerders bijeen en helpt deze organisaties aan nieuwe financieringsmogelijkheden, een gezond rendement, een duurzame visie op ondernemen en het ontwikkelen van menselijk potentieel in hun organisaties. Samen realiseren we een gezond rendement en versterken we hun positie als schepper van de toekomst!

Netwerk vergroten

Om ons Pulsar netwerk uit te blijven breiden, komen wij graag in contact met gedreven sociale ondernemers, duurzame investeerders, aandeelhouders en ambitieuze professionals, om op vrijblijvende basis potentiële investeringsmogelijkheden te bespreken. Wij horen graag van u!