Partner

Commisseur, zo omschrijf ik mijn functioneren het liefst. Het is een neologisme samengesteld uit de woorden commissaris en adviseur. En zo zie ik mezelf ook het liefst; als iemand die sterk betrokken bij de onderneming deze aandacht schenkt en bewaakt, maar ook met nieuwe ideeën komt én die helpt implementeren en uitvoeren. Duurzaam samenwerken noem ik dat.

Mijn talent is zorger; en dit in de ruimste zin van het woord. Zorg dragen voor de ondernemer, de onderneming en alle daarbij betrokken stakeholders. Ook dat noem ik duurzaamheid.

Ik ga naast de ondernemer staan en help hem met al die activiteiten waar hij/zij minder goed in is of gewoon geen zin in heeft. De ondernemer moet zich kunnen richten op zijn talent, het hart van zijn onderneming. Mijn kerncompetenties: actief sturen op cijfers, strategisch meedenken en ideeën verder uitwerken; hands-on dus.

Als professional ben ik opgeleid tot registeraccountant en heb na dertien jaar voor accountantskantoren gewerkt te hebben in 1993 de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. In het bedrijfsleven heb ik diverse functies vervuld in een internationale productie- en verkoopomgeving: van controller naar financieel directeur, gevolgd door algemeen directeur van een van de werkmaatschappijen. In deze functies heb ik o.a, acquisities begeleid, bedrijven gesloten, reorganisaties uitgevoerd, bedrijfsverplaatsingen geleid en informal capital aangetrokken.

En altijd met de mens als uitgangspunt. De 3-jarige opleiding aan de Pulsar Academie heeft deze instelling verder gevoed en versterkt. Mensen maken de organisatie en de betrokkenheid van die mensen bij de organisatie bepalen de mate van succes.

Professioneel ben ik een financial+, communicatief en in staat op ondernemersniveau mee te denken. Ik beschik over een breed netwerk van professionals in menig vakgebied en in menig gebied in de wereld.

Mijn missie is: ik wil dat je betrokken bent.

Ik ben zelf graag nauw betrokken bij een onderneming en heb de wens dat ook anderen betrokken zijn. Ik ben er van overtuigd dat betrokkenheid leidt tot duurzaamheid. En die duurzaamheid leidt tot succes. Ik heb dan ook graag contact met ondernemers die het succes van hun bedrijf niet alleen aflezen aan het behalen van goede financiële resultaten, maar die betrokken zijn bij hun bedrijf en alle stakeholders, zoals medewerkers, toeleveranciers, klanten en de naaste omgeving. Ondernemers die hun verantwoording nemen voor échte duurzaamheid.