info@pulsarpartners.nl

Over ons

Ons Verhaal

Op dit moment wordt Pulsar Partners vorm gegeven door twee founding partners, Peter van Bommel en Bart van der Meij. Allebei hebben ze hun eigen ervaring en expertise, die grofweg kan worden omschreven als ondernemerschap (beiden),  financiën en administratieve organisatie (Peter), business development, innovatiemanagement en organisatieontwikkeling (Bart). Samen delen ze een passie voor mensen in organisaties en vakmanschap. Meer informatie over beide partners vindt u bij de verschillende hoofdstukjes.

Daarnaast beschikt Pulsar Partners over een netwerk van professionals die op een specifieke vraag kunnen worden ingezet. Een aantal werkt met ons op een meer vertrouwde basis samen als associé.

U kunt natuurlijk contact met ons opnemen voor een vrijblijvende kennismaking.

Onze visie

Ieder mens is van nature ondernemend. Wij richten ons op mensen die zelf de verantwoordelijkheid willen nemen, en werk maken van hun talent. Werk met als doel om waarde te creëren en een creatieve bijdrage te leveren aan een liefdevolle en duurzame wereld.
Ondernemende mensen met de ambitie en het lef om zichzelf te ontwikkelen en buiten de comfort zone te treden maken volgens ons het verschil in de wereld. Wij ondersteunen deze mensen om vanuit authentiek talent te werken en waardevolle resultaten te realiseren in een beperkte tijd.

We verbinden de wereld van de geest met de wereld van de vorm. Onderscheidend is dat de zakelijke wereld vrijwel uitsluitend oog lijkt te hebben voor de wereld van vormen. Getallen, Resultaten, Discipline en Actie voeren de boventoon waarbij de betrokkenheid van mensen en dus talent en ondernemerschap verloren gaan. Onze aanpak herstelt de balans. Wij ondersteunen en bemoedigen authentiek ondernemende mensen die een doel hebben dat ver uitstijgt boven het persoonlijke belang.

Heb je inspiratie maar mist de aansluiting met de “vormenwereld” ? Of ben je op zoek naar nieuwe inspiratie? Bel dan 06 50826060 (Bart).