meditatie
Tijdens veranderingsprocessen kan je je soms eenzaam voelen of twijfelen over de richting die je wil inslaan. Je staat op een kruispunt in je leven. Is dit wat ik echt wil?
Verandering gaat gepaard met weerstand.
Als ondernemend mens heb je daarom baat bij een goed klankbord en een eerlijke spiegel. Iemand die je kunt vertrouwen, ondersteunt bij het analyseren van lastige situaties en die je confronteert met de keuzes die je maakt en de stappen die je zet. Geen agogische benadering maar een sparringpartner die uw uitdaging en vak begrijpt en zelf ervaring heeft in de positie die u heeft.

Executive Coaching

De aanpak van Pulsar Partners is gericht op het maken van verbindingen en balans tussen de volgende 4 elementen waar uw succes en het succes van uw organisatie op is gebouwd:

  • Uw betrokkenheid, persoonlijke drijfveren en rol als inspirator
  • De bestaansgrond van uw organisatie
  • Het toekomstperspectief van u en uw organisatie
  • Waarde die u en uw organisatie creëren

Een Pulsar Partners Executive Coach treedt op als uw sparringpartner, gids en klankbord. U krijgt nieuwe ideeën  kunt motieven en argumenten beter op een rij zetten. Valkuilen worden in kaart gebracht, moed en innerlijke rust versterkt. Samen met u worden rollen en processen duidelijk gemaakt en worden vaste patronen doorbroken. Samenwerking, besluitvorming en leiderschap worden op een hoger plan gebracht. De achtergrond van de Pulsar Partners coach garandeert dat de aanpak en het taalgebruik aansluit bij uw zakelijke praktijk en tot zichtbare resultaten leidt.